Veel gestelde vragen

Hoe moet ik de hairextensions verzorgen


Verzorging: Wij adviseren bij een hairextensions verlenging altijd een onderhoudsset van Keune aan te schaffen prijs €40,- (set bestaat uit) 1 hairextensions shampoo, conditioner en leave in spray. Geen supermarkt producten waar fruiten, siliconen, alcohol en olie in zitten, hiermee blijven je hairextensions super mooi gedurende de draagtijd. Een Keune onderhousset gaat ca 3,5 maand mee! Daarnaast een hairextensions borstel want het enige verschil is het haar kammen met deze borstel. Dit i.v.m. de kleine aanhechtgingen van de hairextensions!

 

Kunnen Hairextensions ook in dun haar en hoeveel stuks?


Hairexextensions zijn ook uitstekend voor dun haar. Met 50 hairextensions krijgt u aanmerkelijk meer volume en zijn ze makkelijk in model te brengen en houden. En wilt u een hairextensions lengte verlenging dan heeft u afhankelijk van uw haardikte tussen de 100 en 125 hairextensions nodig.

 

A kwaliteit Hairextensions


Anna’s Hair Extensions heeft er bewust voor gekozen om met A klasse hairextensions te werken en daarnaast zijn wij zelf de leverancier van Remy human hair extensions. Super mooie, kwalitatieve, zijdezachte en glanzende hairextensions!

 

Is het echt haar (Remy)


Echt remy haar en afkomst: Wij werken met 100% echt menselijk haar, al onze hairextensions zijn remy gesorteerd wat inhoudt dat alle haarschubben een kant op lopen hierdoor is het haar makkelijk in onderhoud en voelen zijdezacht in. De hairextensions zijn van levende mensen. Eenmaal Hairextensions bij ons geplaatst te hebben zult u zien wat kwaliteits haar is en u zult versteld staan van het resultaat!

Zelf meegebrachte extensions


Ik heb zelf extensions gekocht en wil ze door jullie laten inzetten: Nee, wij werken uitsluitend met onze eigen hairextensions, deze zijn op voorraad en wij zetten geen hairextensions van andere merken in om onze kwaliteit te waarborgen.

 

Hoe lang gaan hairextensions mee


Draagtijd: Onze Human Hair Extensions kunnen wat betreft de stevigheid 1 jaar in het haar blijven! Alleen hebben we natuurlijk onze eigen haargroei en natuurlijke uitval. Gemiddeld kunnen hairextensions tussen de 3 tot 6 maanden mee, afhankelijk van het merk.

 

Kan ik weft hairextensions hergebruiken


Omhoog plaatsen weft extensions: Hair weft extensions dienen elke 6 tot maximaal 8 weken omhoog geplaatst te worden, maak hiervoor op tijd een afspraak ivm de drukte in onze hairextensions salon.

 

Kan ik wax extensions hergebruiken


Hergebruik wax extensions: Na deze periode wordt herplaatsen niet geadviseerd omdat de keratine bonding aan de top de eigenschappen heeft van ons eigen haar en hij alleen fabrieksmatig aangebracht kan worden om het kwalitatief te houden.

Hoe lang moet mijn eigen haar zijn


Lengte: Als u voor een volume hairextensions verlenging kiest dient uw eigen haar minimaal 10cm lang te zijn en als u voor een komplete hairextensions verlenging kiest dan dient uw eigen haar minimaal 13cm te zijn. De hairextenions zijn leverbaar in 50 en 60 cm lengte.

 

Kan ik ze hergebruiken


Hergebruik weft extensions: Hair weft extensions kunnen meestal met goede onderhoud tot 1 jaar mee, uiteraard met goede onderhoud, Rusian weft hairextensions kunnen tot 2 jaar mee, uiteraard ook met goede onderhoud.

 

Beschadigen hairextensions je eigen haar


Schadelijk: Nee mits u ze laat zetten door een hairextensions specialist, wij zijn hierin gespecialiseerd sinds 2003. Ga niet met nat haar naar bed fohn het goed droog.

 

Onderhoud! en ik sport, zwem en ga naar de sauna mag dat


Onderhoud: Het Fohnen, stijlen en krullen met de krultang dat mag gewoon want de hairextensions zijn gelijk aan uw eigen haar, met een stijl, krultang altijd een (beschermende film) zoals Keune leave in spray gebruiken (evenals bij je eigen haar) De hitte niet op de aanhechting van de extension laten komen Verven, blonderen, permanent, keratine behandeling: Verven mag (blonderen mag niet) permanenten mag, keratine behandeling mag niet! (dit is namelijk een chemische behandeling)

Goedkope hairextensions

Onze selectie haarextensies biedt de beste prijs / kwaliteit verhouding in de markt! Overtuig u zelf en bekijk de prijzen van onze goedkope hairextensions.

Maak afspraak