Keratine wax hairextensions

Keratine wax hairextensions gezet door Anna’s Hairextensions gevestigd aan de Rode Ring 23 te Assendelft. Wij werken sinds onze start in 2003 met hoog kwalitatieve keratine wax extensions, microring, tape, extensions. Al onze keratine wax hairextensions en microring, tape hairextensions zijn van 100% echt haar! Keratine wax hairextensions worden met een warmtetang, siliconen microrings of tape aan uw eigen haren bevestigd. De keratine wax hairextensions gaan 3 tot 4 maanden dragen en daarna laten verwijderen en kiezen voor een nieuwe set.

Wax Extensions

Keratine wax hairextensions zijn losse plukken haar voorzien van een keratine waxbonding. Samen met de hairextenions specialist welke werkzaam is in onze Hairextensions salon in Assendelft (Zaanstad) wordt allereerst een duidelijke kleurkeuze gemaakt, die vaak uit meerdere tinten bestaat. Je haar bestaat immers uit meer dan slechts 1 kleur. Hoeveel keratine wax hairextensions er in je haar geplaatst zullen worden hangt af van de dikte en volheid van je haar. Wij raden u aan om keratine wax hairextensions met onze keune onderhouds producten te onderhouden.

Bereikbaarheid

Keratine wax hairextensions. Twijfelt u al langer over het zetten van keratine wax hairextensions dan bent u bij Anna’s Hairextensions aan het juiste adres voor 100% echt indisch remy gesorteerd haar. Anno 2003 zijn wij de specialist in het zetten van keratine wax hairextensions. Met een supermoderne hairextensions salon en groothandel in Assendelft zitten we nu in Zaanstad en altijd uitstekend bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en trein. Parkeren op een van onze 9 eigen parkeerplaatsen en GRATIS PARKEREN.

Maak afspraak