Microring Extensions

Actie van de maand 100 hairextensions 50 cm microrings voor € 295,- all. inclusief’

Afspraak Online afspraak maken of  Whatsapp 06-15264211

haarverlenging-annashairextensions
microring haarverlenging

Microring extensions

Microring hairextensions bevestigd dmv microrings van 100% indian hair! Wij werken sinds 2003 met deze supermooie hoog kwalitatieve micro ring hairextensions, zeer makkelijk in onderhoud en probleemloos te onderhouden. Remy gesorteerd.

Wat zijn micro rings?

Microring hairextensions zijn losse haar extensies plukken welke aan uw eigen haar worden bevestigd dmv microrings. Zowel wax extensions, als microring of haarwave extensions zijn veilig en probleemloos aan uw eigen haren vast te maken.

Draagtijd microring extensions

Onze microring hairextensions gaan bij sommige klanten tot 8 maanden mee, echter heeft dit met je eigen haaruitgroei te maken. Hoe vaak ze omhoog geplaatst dienen te worden en de verzorging ervan. Voelen zijdezacht aan en blijven mooi.

micro ring extensions

Kleuren en verven

Microring hairextensions zijn al in de fabriek chemisch behandeld en gekleurd zoals alle hairextensions, u mag de microring hairextensions kleuren/verven en wel van licht naar donker. Blonderen mag niet omdat ze al chemisch behandeld zijn zoals vanaf de fabriek.

Zwemmen met microrings

Micro ring Hairextensions van Anna’s Hairextensions kun en mag je alles mee, mits je je aan het onderhouds voorschrift houdt. U kunt ermee in chloor, zout en zoetwater zwemmen. We raden je aan om voor en na het zwemmen een haarmasker in te doen.

Afspraak maken!

Anna’s Hairextensions heeft 2 verschillende lengtes microring hairextensions op voorraad: Stijl haar (Straight), en Golvend (Gegolfd) intake gesprek is daarom niet nodig! Wij hebben de beste extensions van NL! Maak online een afspraak via deze link Online afspraak maken.