Microring extensions

microring-extensions

Wat zijn micro rings?

Microring hairextensions zijn losse haar extensies plukken welke aan uw eigen haar worden bevestigd dmv microrings. Zowel wax extensions, als microring of haarwave extensions zijn veilig en probleemloos aan uw eigen haren vast te maken.

microring-blond-porno-blond-extensions

Microring extensions

Microring hairextensions bevestigd dmv microrings van 100% indian hair! Wij werken sinds 2003 met deze supermooie hoog kwalitatieve micro ring hairextensions, zeer makkelijk in onderhoud en probleemloos te onderhouden. Remy gesorteerd.

microring-hairextensions-annas-hair-extensions

microring extensions

Microring hairextensions zijn extensions die door middel van een microring aan de binnenkant voorzien van een siliconen randje vastgezet worden aan je eigen haar. Microring extensions zeker aan aanrader, voelen zijdezacht aan en blijven mooi.

Kleuren en verven

Microring hairextensions zijn al in de fabriek chemisch behandeld en gekleurd zoals alle hairextensions, u mag de microring hairextensions kleuren/verven en wel van licht naar donker. Blonderen mag niet omdat ze al chemisch behandeld zijn zoals vanaf de fabriek.

Zwemmen met microrings

Micro ring Hairextensions van Anna’s Hairextensions kun en mag je alles mee, mits je je aan het onderhouds voorschrift houdt. U kunt ermee in chloor, zout en zoetwater zwemmen. We raden je aan om voor en na het zwemmen een haarmasker in te doen.

Maak afspraak