Extensions zetten Haarlem bij Anna's Hairextensions

Extensions zetten Haarlem

Actie van de maand 100 hairextensions 50 cm voor € 245,- all. inclusief’

Afspraak Bel 020-3342375 of Watsapp 06-15264211

Extensions zetten vlakbij Haarlem kan bij Anna’s Hairextensions. Hieronder afgebeeld hebben wij Wax Extensions geplaatst. Hiervoor hebben wij blonde kleuren met nummers 25 en 28 gebruikt. Onze eigen haren zijn van nature ook niet van een kleur, wij gebruiken altijd minimaal 2 haarkleuren extensions om een supermooie extensions verlenging te creeren. Vragen? Aarzel niet en Bel 020-3342375.

Wilt u uw extensions gezet hebben en komt u uit Haarlem dan bent u bij Anna’s Hairextensions in Amsterdam aan het juiste adres. Wij zetten Wax extensions, Microring extensions en Tape extensions, alle 24 gangbare extension kleuren hebben wij vooradig in onze salon. Hieronder de kleuren 14 en 16. Anna’s Hairextensions verwelkomt dagelijks klanten uit Haarlem eo.

Op de afbeelding hieronder hebben we een supermooie extensions verlenging met 125 stuks extensions van ons eigen merk geplaatst bij een klant uit Haarlem. U ziet geen waxjes, ringetjes of tape, zo professioneel zetten wij het. De draagtijd is 3 tot 5 maanden, mede afhankelijk van uw eigen haaruitgroei. Hebben wij uw interesse gewekt, maak dan snel een afspraak via Tel 020-3342375.

Hoeveel extensions moeten er gezet worden is mede afhankelijk van uw eigen haardikte en haarstructuur. Zo heeft deze klant uit Haarlem genoeg aan 125 extensions. Voor een haarverlenging dient u rekening te houden met 100 tot 150 hairextensions. Heeft u verder nog vragen en komt u uit omgeving Haarlem. Voor vragen/afspraken te bereiken via watsapp 06-15264211

Hieronder ziet u een extensions verlenging bij een klant uit Haarlem met golvend haar. De slag blijft erin gedurende de draagtijd, u kunt met de extensions alles doen zoals: Verven, Krullen, Fohnen, Zwemmen. U mag ze alleen niet blonderen daar ze een chemische behandeling hebben gehad in de fabriek in India en ook niet stijlen (maar wel krullen). Afspraak maken bel met Tel 020-3342375.

Bij onderstaande klant uit Haarlem hebben wij ook een golvende microring extensions verlenging geplaatst. Extensions zetten bij Anna’s Hairextensions is een dagelijkse klus, zo weten wij exact welke extensions verlenging het beste bij u past. Aan de hand van uw eigen haardikte, haarstructuur en haarkleur brengen wij u een vakkundig advies uit. Het resultaat is supermooi!

AL 16 JAAR EEN BEGRIP IN NEDERLAND!

DE BESTE HAIREXTENSIONS VAN NEDERLAND
ANNA’S HAIR EXETENSIONS!

Veelgestelde vragen MAAK AFSPRAAK!