Extensions zetten den ilp bij Annas Hairextensions

Extensions zetten Den ilp

Klant op de afbeelding komt ook uit den ilp bij Anna’s Hairextensions. Hieronder afgebeeld hebben wij Wax Extensions geplaatst. Hiervoor hebben wij blonde kleuren met nummers 612 en 60 gebruikt. Onze eigen haren zijn van nature ook niet van een kleur, wij gebruiken altijd minimaal 2 haarkleuren extensions om een supermooie extensions verlenging te creeren. Maak hier je afspraak.

Klant afgebeeld uit Den Ilp komt bij ons voor het zetten van extensions. Hieronder hebben wij Wax Extensions geplaatst. Hiervoor hebben wij kleurnummers 24 en 27 gebruikt. Onze eigen haren zijn van nature ook niet van een kleur, wij gebruiken altijd minimaal 2 haarkleuren extensions om een supermooie extensions verlenging te creeren. Afspraak? Maak hier je afspraak.

Op de afbeelding hieronder hebben we een supermooie extensions verlenging met 150 stuks extensions van ons eigen merk geplaatst bij een klant uit Den Ilp. U ziet geen waxjes, ringetjes of tape, zo professioneel zetten wij het. De draagtijd is 3 tot 5 maanden, mede afhankelijk van uw eigen haar uitgroei. Hebben wij uw interesse gewekt, maak dan een afspraak Maak hier je afspraak.

Hoeveel extensions moeten er gezet worden is mede afhankelijk van uw eigen haardikte en haarstructuur. Zo heeft deze klant uit den ilp genoeg aan 125 extensions. Voor een haarverlenging dient u rekening te houden met 100 tot 150 hairextensions. Heeft u verder nog vragen en komt u uit omgeving Zeist. Voor vragen/afspraken te bereiken via watsapp 06-15264211

Hieronder ziet u een afbeelding met tape extensions van een vaste klant uit den ilp. Het haar blijft supermooi en u kunt met de extensions alles doen zoals: Verven, Krullen, Fohnen, Zwemmen. U mag ze alleen niet blonderen daar ze een chemische behandeling hebben gehad in de fabriek in India. Sinds 2003 het vertrouwde adres! Afspraak? Maak hier je afspraak.

Bij onderstaande klant uit den ilp hebben wij golvende microring extensions gebruikt. Extensions zetten bij Anna’s Hair Extensions is een dagelijkse klus, zo weten wij exact welke extensions verlenging het beste bij u past. Aan de hand van uw eigen haardikte, haarstructuur en haarkleur brengen wij u een vakkundig advies uit. Het resultaat is supermooi en van A kwaliteit haar.

DE BESTE HAIREXTENSIONS VAN DEN ILP
ANNA’S HAIR EXETENSIONS!

Veelgestelde vragen MAAK AFSPRAAK!

Maak afspraak