Extensions zetten Alkmaar

Actie van de maand maart ‘100 hairextensions 50 cm voor € 245- all. inclusief’

Extensions zetten vlakbij Haarlem kan bij Anna’s Hairextensions. Hieronder afgebeeld hebben wij Wax Extensions geplaatst. Hiervoor hebben wij blonde kleuren met nummers 612 en 60 gebruikt. Onze eigen haren zijn van nature ook niet van een kleur, wij gebruiken altijd minimaal 2 haarkleuren extensions om een supermooie extensions verlenging te creeren. Vragen? Aarzel niet en Bel 020-3342375.

Extensions zetten vlakbij Alkmaar kan bij Anna’s Hairextensions. Hieronder afgebeeld hebben wij Wax Extensions geplaatst. Hiervoor hebben wij blonde kleuren met nummers 25 en 28 gebruikt. Onze eigen haren zijn van nature ook niet van een kleur, wij gebruiken altijd minimaal 2 haarkleuren extensions om een supermooie extensions verlenging te creeren. Vragen? Aarzel niet en Bel 020-3342375.

Op de afbeelding hieronder hebben we een supermooie extensions verlenging met 125 stuks extensions van ons eigen merk geplaatst bij een klant uit Alkmaar. U ziet geen waxjes, ringetjes of tape, zo professioneel zetten wij het. De draagtijd is 3 tot 5 maanden, mede afhankelijk van uw eigen haaruitgroei. Hebben wij uw interesse gewekt, maak dan snel een afspraak via Tel 020-3342375.

Hoeveel extensions moeten er gezet worden is mede afhankelijk van uw eigen haardikte en haarstructuur. Zo heeft deze klant uit Alkmaar genoeg aan 125 extensions. Voor een haarverlenging dient u rekening te houden met 100 tot 150 hairextensions. Heeft u verder nog vragen en komt u uit omgeving Alkmaar. Voor vragen/afspraken te bereiken via watsapp 06-15264211

Hieronder ziet u een extensions verlenging bij een klant uit Alkmaar met golvend haar. De slag blijft erin gedurende de draagtijd, u kunt met de extensions alles doen zoals: Verven, Krullen, Fohnen, Zwemmen. U mag ze alleen niet blonderen daar ze een chemische behandeling hebben gehad in de fabriek in India en ook niet stijlen (maar wel krullen). Afspraak maken bel met Tel 020-3342375.

Bij onderstaande klanten uit Alkmaar hebben wij stijle microring extensions gebruikt. Extensions zetten bij Anna’s Hairextensions is een dagelijkse klus, zo weten wij exact welke extensions verlenging het beste bij u past. Aan de hand van uw eigen haardikte, haarstructuur en haarkleur brengen wij u een vakkundig advies uit. Het resultaat is supermooi! Met heel veel klanten uit Alkmaar.

AL 16 JAAR EEN BEGRIP IN NEDERLAND!

DE BESTE HAIREXTENSIONS VAN ALKMAAR
ANNA’S HAIR EXTENSIONS!

Veelgestelde vragen MAAK AFSPRAAK!