Hairextensions Amsterdam

hairextensions-amsterdam-oud-zuid

Wax hairextensions Amsterdam

Wax hairextensions Amsterdam

Hair extensions met keratine wax bonding van 100% Indian hair! Anna’s Hairextensions Amsterdam werkt al 15 jaar met deze hoog kwalitatieve keratine wax extensions. Al onze extensions zijn van echt haar! Door middel van een bonding (dat kan dus wax zijn maar ook keratine of een kunststof lijmsoort) wordt met een warmtetang de extensions aan je eigen haar bevestigd. Nadat ze geplaatst zijn kun je ze maximaal vier maanden inhouden; daarna is het de bedoeling dat je ze door een kapper of deskundige laat verwijderen en -indien je dit wilt- opnieuw laat plaatsen.

Wat zijn keratine waxextensions

Over wax extensions

Wax extensions zijn losse plukken haar extensions voorzien van een keratine of waxbonding. Deze worden via een speciale warmtetang veilig en onzichtbaar aan uw eigen haren vastgemaakt. Samen met de kapper wordt allereerst een duidelijke kleurkeuze gemaakt, die vaak uit meerdere tinten bestaat. Je haar bestaat immers uit meer dan slechts 1 kleur. Hoeveel extensions er in je haar geplaatst zullen worden hangt af van de dikte en volheid van je haar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de grote van je hoofd.

goedkope wax extensions amsterdam

Draagtijd hairextensions

Draagtijd

Onze hairextensions gaan bij sommige klanten wel 4 maanden mee. Dit heeft natuurlijk wel te maken hoe snel je haar groeit en hoe goed je het haar verzorgd. Verzorg je het haar met de juiste producten en styling tools dan kun je lang plezier hebben van uw hairextensions. Gemiddeld gaan de extensions 3 tot 4 maanden mee maar mogen absoluut niet langer blijven zitten om het eigen haar niet te beschadigen. Laat je goed informeren bij Anna’s Hairextensions. Al 15 jaar DE specialist in het zetten van hair extensions.

hairextensions amsterdam goedkope extensions

Wax extensions Amsterdam

Wax hairextensions Amsterdam

Hairextensions met keratine wax bonding van 100% Indian hair! Hoeveel extensions heb je nu eigenlijk nodig? Je kunt al beginnen bij een hoeveelheid van 50 extensions Het kan oplopen tot 175 – 200 stuks. Ga je voor volume of verlenging? Wij zorgen er altijd voor dat het optimale resultaat is behaald. Altijd in overleg. Groeit je haar niet snel of is het dun en heb je geen geduld kies dan voor hairextensions. Volumebehandeling: 50 tot 75 stuksHaarverlenging dun haar: 100 tot 125 stuks. Haarverlenging normaal haar: 125  stuks. Haarverlenging dik haar:  150 stuks. Haarverlenging extreem dik haar of kort haar: 175 tot 200 stuks. Laat je adviseren door een echte expert: Anna’s Hair Extensions in het hart van Amsterdam, De Pijp.

Wat zijn wax hairextensions

Over wax extensions

Wax extensions zijn losse plukken haar voorzien van een keratine waxbonding. Deze worden door middel van een speciale warmtetang veilig en probleemloos aan uw eigen haren vastgemaakt. Na gemiddeld 2 tot 2,5 uur verlaat u onze salon met een supermooie volle bos haar! De haren zijn Remy gesorteerd en dit betekent dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op wijzen. Dat is nodig om ze niet in elkaar te laten klitten. Onze kapsters zijn vakkundig en zorgen voor een fantastisch resultaat. Misschien durft u eens een totale metamorfose te ondergaan door ook een prachtige kleur uit te zoeken. Laat u verrassen in onze prachtige en gezellige kapsalon aan de Ceintuurbaan 47 in Amsterdam.

hairextensions-amsterdam

Maak een afspraak!

Maak een afspraak!

Anna’s Hairextensions heeft 3 structuren wax hairextensions op voorraad: Stijl haar (Straight), Natuurlijk golvend (Natural weave) en Golvend/Curly (Gegolfd/Gekruld) intake gesprek is daarom niet nodig! Met de trein vanaf Amsterdam CS in 25 minuten bij ons in de salon, en met de auto gratis parkeren bij het winkelcentrum. Maak online een afspraak via deze link Online afspraak maken

HAIREXTENSIONS AMSTERDAM

DE BESTE HAIREXTENSIONS VAN NEDERLAND
ANNA’S HAIR EXTENSIONS!

Veelgestelde vragen MAAK AFSPRAAK!

Recente foto’s

Deze maand beperkt plaats!

Voor deze maand is er nog beperkt plaats dus wees er snel bij! U kunt een afspraak online maken via ons volautomatisch boekings systeem! Lekker makkelijk en snel, vul uw gegevens in, de gewenste dag heeft u al aangeklikt. Vervolgens geeft u uw voorkeur aan en rekent u € 20,- veilig met IDEAL af!

Afspraak maken!