Tape hairextensions

Afspraak maken? Online afspraak maak je hier!

Whatsapp: 06-15264211

Tape hair extensions

Bij Anna’s Hairextensions werken wij sinds onze start in 2003 met indisch gesorteerde remy hairextensions van A kwaliteit. De tape hairextensions zijn makkelijk in onderhoud en klitten niet. Heeft onze website uw interesse gewekt bel dan met 075-6151435 en bespreek wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook online een afspraak maken via deze link.

Wat zijn tape extensions?

Tape hairextensions zijn banen welke op maat op uw eigen haren worden bevestigd dmv tape. Zowel wax extensions, als microring of tape extensions zijn veilig en probleemloos aan uw eigen haren vast te maken. In onze salon aan de Rode Ring 23, 1566 HR Assendelft (Zaanstad) hebben wij voor u volop een keuze uit Keune haarverzorgings producten.

Draagtijd tape extensions

Onze tape extensions gaan bij sommige klanten tot 2 maanden mee, echter heeft dit met je eigen haaruitgroei te maken. Hoe vaak ze omhoog geplaatst dienen te worden en de verzorging ervan. Wij adviseren u om bij het plaatsen van de tape extensions een keune onderhoudsset aan te schaffen, zo blijven uw tape extensions supermooi en natuurlijk.

hair-weft-hairextensions

Kleuren en verven

Tape hairextensions zijn al in de fabriek chemisch behandeld en gekleurd zoals alle soorten hairextensions, u mag de tape hairextensions kleuren/verven en wel van licht naar donker. Blonderen mag niet omdat ze al chemisch behandeld zijn zoals vanaf de fabriek.

Mag ik ermee zwemmen?

Tape hairextensions van Anna’s Hairextensions kun en mag je alles mee, mits je je aan het onderhouds voorschrift houdt. U kunt ermee in chloor, zout en zoetwater zwemmen. We raden je aan om voor en na het zwemmen een haarmasker in te doen.

hairextensions-verlenging-tape

Afspraak maken:

Anna’s Hairextensions heeft 2 structuren tape hairextensions op voorraad: Stijl haar (Straight) 50 en 60 cm, en Golvend (Gegolfd) 60 cm. Gaat u voor kwaliteit dan bent u bij Anna’s Hairextensions aan het juiste adres! Maak hier online uw afspraak!

SINDS 2003 EEN BEGRIP IN NEDERLAND!

DE BESTE HAIREXTENSIONS VAN NEDERLAND
ANNA’S HAIR EXTENSIONS!

Veelgestelde vragen MAAK AFSPRAAK!

Recente foto’s

Reserveer op tijd je afspraak!

Voor deze maand is er nog beperkt plaats dus wees er snel bij! U kunt een afspraak online maken via ons volautomatisch boekings systeem! Lekker makkelijk en snel, vul uw gegevens in, de gewenste dag heeft u al aangeklikt. Vervolgens geeft u uw voorkeur aan en rekent u € 50,- veilig met TIKKIE af! De aanbetaling wordt in mindering gebracht.

Afspraak maken!

Maak afspraak