Extensions voor een supermooie haarverlenging, volume verlenging, extensions zetten, extensions

Extensions

Extensions

Bij Anna’s Hairextensions werken wij sinds onze start in 2003 met indisch gesorteerde remy extensions van A kwaliteit. De extensions zijn makkelijk in onderhoud en klitten niet. Heeft onze website uw interesse gewekt bel dan met 075-6152548 en bespreek wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook online een afspraak maken via deze link.

Wat zijn extensions?

Extensions zijn losse haarplukjes welke aan uw eigen haar worden bevestigd door middel van keratine waxjes, microings of tape. Zowel wax extensions, microring of tape extensions zijn veilig en probleemloos aan uw eigen haren vast te maken. In onze salon aan de Rode Ring 23 te Assendelft (Zaanstad) hebben wij alle 24 gangbare kleuren volop op voorraad.

Draagtijd extensions

Onze extensions gaan bij sommige klanten tot 5 maanden mee, echter heeft dit met uw eigen haar uitgroei te maken. Gemiddeld gaan de extensions 3 tot 4 maanden mee en daarna kunt u kiezen voor een nieuwe extensions set. Wij adviseren u om bij het plaatsen van de extensions een keune onderhoudsset aan te schaffen, zo blijven uw extensions mooi.

Verven van extensions

Extensions zijn in de fabriek chemisch behandeld en gekleurd zoals alle soorten hairextensions, u mag de hairextensions kleuren/verven en wel van licht naar donker. Blonderen mag niet omdat ze al chemisch behandeld zijn zoals vanaf de fabriek. Kiest u om ze te kleuren dan adviseren wij u mits mogelijk 3% waterstof te gebruiken dit werkt het beste.

Golvende extensions

Op de afbeelding hierboven ziet u een extension verlenging met 200 stuks golvende extensions. Omdat de klant een kort pony kapsel heeft wilde ze een mooie volle bos haar hebben. De golvende extensions hebben wij ook in alle 24 gangbare kleuren en in 60 cm. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bel dan met tel 075-6152548.

3 structuren extensions

Anna’s Hairextensions heeft 3 structuren tape hairextensions: Stijl haar (Straight) 50 en 60 cm, en Golvend (Gegolfd) 60 cm zijn voorradig en extra curly 60 cm op bestelling. Een intake gesprek is hierdoor niet nodig. Gaat u voor kwaliteit dan bent u bij Anna’s Hairextensions aan het juiste adres! Maak online een afspraak via deze link Online afspraak maken.

Over keratine

Onze extensions zijn op basis van italiaanse keratine, de waxjes zijn van keratine gemaakt. Onze eigen haren prodiceren van nature ook keratine wat noodzakelijk is voor onze haargroei en conditie van het haar. De waxjes worden door middel van een warmtetang aan uw eigen haar bevestigd. Dit kan geen kwaad mits het professioneel gebeurt.

Veelgestelde vragen

Op de pagina veelgestelde vragen vindt u de meest gestelde vragen. Zij er verder nog vragen dan vernemen wij dat graag van u. U bent van harte welkom in onze Hair Extensions salon aan de Rode Ring 23, 1566 HR Assendelft (Zaanstad). Voor het maken van een afspraak gaat u naar onze pagina afspraak maken.

Sinds 2003 een begrip in Hair Extensions

DE BESTE EXTENSIONS VAN NEDERLAND
ANNA’S HAIR EXTENSIONS!

Veelgestelde vragen MAAK AFSPRAAK!

Maak afspraak