Extensions zetten bij Annas Hairextensions

Extensions Zetten

Actie van de maand maart ‘100 hairextensions 50 cm voor € 245,- all. inclusief’

Extensions zetten is aan vak apart, op onderstaande afbeelding hebben wij Wax Extensions geplaatst. Hiervoor hebben wij licht blonde kleuren met nummer 60 en 613 gebruikt. Onze eigen haren zijn van nature ook niet van een kleur, wij gebruiken altijd minimaal 2 haarkleuren extensions om een supermooie extensions verlenging te creeren. vragen? Aarzel niet maak Online een afspraak hier.

WIlt u uw extensions gezet hebben dan kunnen wij de extensions professioneel voor u zetten. Anna’s Hairextensions is sinds 2003 de hairextension specialist en zo hebben wij 3 soorten extensions. Wax extensions, Microring extensions en Tape extensions, alle 24 gangbare extension kleuren hebben wij vooradig in onze salon. Hieronder de kleuren 14 en 27.

Op de afbeelding hieronder hebben we 3 verschillende extensions verlengingen. De kleuren zwart kleur 1, Blond 613 en Goudblond 29, verlengingen met 125 stuks extensions van ons eigen merk. De draagtijd is 3 tot 5 maanden, mede afhankelijk van uw eigen haaruitgroei. Hebben wij uw interesse gewekt, maak dan snel een afspraak via Tel 075-6152548.

Hoeveel extensions moeten er gezet worden is mede afhankelijk van uw eigen haardikte en haarstructuur. Zo heeft er iemand 75 extensions nodig voor een volume verlenging en de ander 100 extensions. Voor een haarverlenging dient u rekening te houden met 100 tot 150 hairextensions. Heeft u verder nog vragen? Wij zijn ook voor vragen en afspraken te bereiken via whatsapp 06-15264211

Hieronder ziet u een extensions verlenging met golvend haar, haar met een slag erin. De slag blijft erin gedurende de draagtijd, u kunt met de extensions alles doen zoals: Verven, Krullen, Fohnen, Zwemmen. U mag ze alleen niet blonderen daar ze een chemische behandeling hebben gehad in de fabriek in India en ook niet stijlen (maar wel krullen). Afspraak maken Online afspraak maken.

Bij onderstaande klant hebben wij ook een golvende microring extensions verlenging geplaatst. Extensions zetten bij Anna’s Hairextensions is een dagelijke routine voor ons, zo weten wij exact welke extensions verlenging het beste bij u past. Aan de hand van uw eigen haardikte, haarstructuur en haarkleur brengen wij u een vakkundig advies uit. Het resultaat is oogverblindend en supermooi!

AL 16 JAAR EEN BEGRIP IN NEDERLAND!

DE BESTE HAIREXTENSIONS VAN NEDERLAND
ANNA’S HAIR EXETENSIONS!

Veelgestelde vragen MAAK AFSPRAAK!

Maak afspraak