Extensions zetten bij Annas Hairextensions

Extensions zetten

Klant op de afbeelding komt ook uit Zeist. Anna’s Hairextensions. Hieronder afgebeeld hebben wij Wax Extensions geplaatst. Hiervoor hebben wij blonde kleuren met nummers 612 en 60 gebruikt. Onze eigen haren zijn van nature ook niet van een kleur, wij gebruiken altijd minimaal 2 haarkleuren voor een extensions verlenging.. Afspraak? Maak hier je afspraak.

Onderstaande klant uit Zeist komt bij ons voor het zetten van extensions. Hieronder afgebeeld hebben wij Wax Extensions geplaatst. Hiervoor hebben wij blonde kleuren met nummers 24 en 27 gebruikt. Onze eigen haren zijn van nature ook niet van een kleur, wij gebruiken altijd minimaal 2 haarkleuren extensions om een mooie extensions verlenging te creeren. Afspraak? Maak hier je afspraak.

Op de afbeelding hieronder hebben we een supermooie extensions verlenging met 150 stuks extensions van ons eigen merk geplaatst bij een klant uit Zeist. U ziet geen waxjes, ringetjes of tape, zo professioneel zetten wij het. De draagtijd is 3 tot 5 maanden, mede afhankelijk van uw eigen haaruitgroei. Hebben wij uw interesse gewekt, maak dan een Afspraak Maak hier je afspraak.

Hoeveel extensions moeten er gezet worden is mede afhankelijk van uw eigen haardikte en haarstructuur. Zo heeft deze klant uit Zeist genoeg aan 100 extensions. Voor een haarverlenging dient u rekening te houden met 100 tot 150 hairextensions. Heeft u verder nog vragen en komt u uit omgeving Zeist. Voor vragen/afspraken te bereiken via whatsapp 06-15264211

Hieronder ziet u een afbeelding met extensions verlengingen van klanten uit Zeist. Het haar blijft supermooi en u kunt met de extensions alles doen zoals: verven, krullen, fohnen, zwemmen. U mag ze alleen niet blonderen daar ze een chemische behandeling hebben gehad in de fabriek in India en ook niet stijlen. Afspraak? Maak hier je afspraak.

Bij onderstaande klant uit Zeist hebben wij stijl haar met microring gebruikt. Het zetten van extensions bij Anna’s Hairextensions is een dagelijkse klus, zo weten wij exact welke extensions verlenging het beste bij u past. Aan de hand van uw eigen haardikte, haarstructuur en haarkleur brengen wij u een vakkundig advies uit. Het resultaat is prachtig en supermooi!

DE BESTE HAIREXTENSIONS
ANNA’S HAIR EXTENSIONS!

Veelgestelde vragen MAAK AFSPRAAK!

Maak afspraak