Recente Referenties

11-09-2017 Deborah uit Lelystad – Super super superblij!!!! Bedankt dames tot gauw..

10-09-2017 Gabriela – Heel gastvrij en super mooi gezet!

31-08-2017 Liesje uit Amsterdam -Dankje wel voor mijn mooie haartjes, ben er super blij mee!

23-08-2017 Wilma Leef – vind t geweldig!! maar zelf nog nooit laten doen maar veel goede reactie van vrienden

19-08-2017 Lisette uit Amsterdam – Super super superblij!!!! Bedankt dames tot gauw..

14-08-2017 Gabrialla – Heel gastvrij en super mooi gezet! Ik had gewonnen dus ik zeg…meedoen met de winacties!

12-08-2017 Manolya -in 1 woord GEWELDIG! Wat een lieverd s zeg! Blij met me haar!

02-08-2017 Maureen uit Assendelft -Een fantastische zaak, lieve Anna en Jamie die haar perfectionisme op mij heeft botgevierd en het resultaat is echt TOP! Ik raad iedereen die extensions of advies wilt aan om Anna een appje te sturen

01-08-2017 Charlotte -Super service & gezellig!!

29-07-2017 Tessa uit Arnhem – Wat een prachtige mooie extensions ben vandaag voor het eerst geweest en kom zeker weer bij jullie langs over 3 maanden. Tot dan

11-07-2017 Karla uit Den Bosch – Zoals altijd zitten de hairextensions mooi en toevallig via google 3 jaar geleden bij anna terechtgekomen

29-06-2017 Valeria – Mooie website! En lekker duidelijk allemaal. Tot snel! xxx Valeria

20-06-2017 Brenda Feenstra – Ik kom er al 14 jaar en nog steeds een dik tevreden klant en het haar is uitstekend en niet duur!

13-06-2017 Boukje uit Den Haag – Elke 2,5 maand maak ik er uit dagje uit van met mijn vriendin, eerst langs annashairextensions en dan middagje Amsterdam xx tot snel!

27-05-2017  Hanneke uit Leiden – A kwaliteit en ook nog eens betaalbaar haar!

15-05-2017  Mw Boersma – Via google.nl kwam ik bij annashairextensions terecht, het perfectionisme wat daar aanwezig is en de klantvriendelijkheid. In een woordt uitetekend en de volgende afspraak staat er al

30-04-2017 Claudia Jansen – Hartelijk dank voor de supermooie bos met prachtige haren het zit er nu 3 maanden in en de hairextensions zijn nog steeds mooi intact alsof ze er vandaag ingezet zijn

27-04-2017 Vanessa uit Leiden – Lekker en snel online een afspraak maken en een aanbetaling van € 20,- is zo gedaan en wordt netjes na afloop in mindering gebracht

19-04-2017 Esther uit Utrecht – Altijd vriendelijk gehopen door de medewerkers van Anna en het haar is prachtig en blijft gewoon mooi wat je er ook mee doet xx Esther

16-04-2017 Rachel Schoenmaker– Snel en uitstekend iedere keer geholpen al jaren vaste klant en dat zal zo ook blijven

12-04-2017 Mirjam – Dankzij het team van Annas Hairextensions heb ik geen kale plekken meer op mijn hoofdhuid, het verwijderen gebeurt ook met zorg en dmv een speciale verwijderpistool van Balmain en niet het geknars met de hand

29-03-2017  Kimberly – Samen met mijn vriendin geweest en super mooie wax extensions bij mij laten zetten en bij mn vriendin microring extensions (voortaan alleen bij jullie) laten zetten, groet Vanessa en Kim

21-03-2017 Claudia Jansen – Dames en beste Ladys, ik hoef niet meer verder te zoeken dit haar is gewoon vergelijkbaar als indian gold!!! Super blij en wat een volle bis

16-03-2017 Rosanne uit Den Bosch – Wat een leuke nieuwe winkel hebben jullie erbij, met een relaxt sfeertje en mooio achtergrond muziekje en onder genot van een kopje koffie en glaasje frisdrank worden de extensions professioneel ingezet, superblij

10-03-2017 Mirelle v/d Schaaf – jullie hebben er een nieuwe klant bij, zal zeker mond tot mond reclame maken. Xx Anastasia

05-03-2017 Chantal uit Amsterdam– Super mooie blonde extensions in laten zetten en heel erg tevreden mee

01-03-2017 Vanessa Schoen – Wat is het weer mooi geworden, alles ziet er prachtig uit en geen kleurverschil, thanks Lady’s

30-08-2016 Brigitte Bianca– Inmiddels kom ik hier 5 jaar en altijd perfect gehoplen!

28-08-2016 Jennifer – Bedankt voor jullie zeer vriendelijke en vakkundige hulp, nadat ik bij een (thuiskapper) ben geweest en mn haren daadwerkelijk waren verpest met zeer slecht gezette extensions heeft AnnaS Hair mij gered en de oude extensions welke er nu 5 dagen in zaten eruitgehaald en een nieuwe set geplaatst en ook hoe het moet en hoort, je hebt er een klantje bij anna.. groetjes

25-08-2016 Rachelle Veerman– Altyd socap extensies gehad totdat ik via google bij Anna terechtkwam. Ze zitten er nu 5 weken in en waaaauw wat een mooi resultaat!

23-08-2016 Claudia Goes – Het mooie van Annas Hair Extensions is dat je er goede extensions kunt verkijgen die niet klitten en superzacht blijven voelen, dus ik hoef niet op zoek naar een nieuwe andere salon, tot over 4 weken Anna, X Claudia

20-08-2016 Annemarie Schaap– Eindelijk een adres gevonden waar je betaalbare en ook nog eens uitstekende extensions kunt verkrijgen, mn vriendin komt as Maandag bij jullie ook voor een verlenging

15-08-2016 Rosalie – Anna je hebt er weer een vaste en trouwe klant bij, jullie extensions zijn gewoon van topkwaliteit ze zitten nu 4 maanden in en voelen net als dag 1

07-04-2015 Yvette Dam – Morgen heb ik een nieuwe afspraak bij dit salon en weer laat ik indian hair inzetten het is mooi en de haren glanzen zo mooi, tot morgen Anna

15-05-2015 Monique – Altijd great lenghts gehad en nadat ik dit haar van jullie nu in heb laten zetten neem ik nooit meer greath lengths. Indian hair wat jullie hebben is zelfs beter dat is mijn mening en ook nog eens 2,5 keer zo goedkoper je kunt er alles mee. Je hebt er een nieuwe klant bij en kom zeker weer graag bij je terug

05-05-2015 Mirjam – 1 ding is zeker ik ga nooit meer naar een thuiskapper, een salon is super betrouwbaar en kun je altijd weer terecht mocht er iets zijn. Anna heeft mij uitstekend geholpen nadat de extensions er 3 weken geleden zig zag zijn ingezet bij een thuiskapper. Anna ik beveel jullie zekers aan en tot over 3,5 maanden ongeveer

28-04-2015 Tineke Oss – Ben er heeeeeeel erg blij mee, indian hair is echt geweldig en ook nog eens betaalbaar

19-04-2015 Xenia – De fotograven waar ik voor werk en wat bij hun het eerste opviel was het haar nadat ik het bij jullie heb gezet, het haar komt er nl zo mooi uit op de fotos dat ze niet konden geloven dat het extensions zijn. Ik raad jullie aan bij andere vriendinnen en collegas

07-04-2015 Yvette Dam – Morgen heb ik een nieuwe afspraak bij dit salon en weer laat ik indian hair inzetten het is mooi en de haren glanzen zo mooi, tot morgen Anna

07-04-2015 Radmila – Zelf woon in in Den haag en kwam jullie op google tegen en dit haar van indian hair wat jullie hebben is gewoon goed klit niet ik kam het 2 keer per dag goed door en was het elke dag. Dit is mijn ervaring en ik vindt dit veel beter dan socap wat heel erg droog haar is

31-03-2015 Melitia – In drie woorden: Professioneel, Kwalitatief, Betaalbaar

14-03-2015 Model – Anna thanks for your qualitative and beautiful hair I ‘m really happy with it and will visit you again about 4 months when I return in Netherlands

03-03-2015 Juilieta – 3 jaar terug voor het eerst bij annas hair terechtgekomen via google en nog steeds volop tevreden je wordt professioneel geholpen onder een genot van een kopje koffie worden de extensions in ongeveer twee en een half uur gezet. Volgende week komen mijn andere 2 vriendinnen langs bij jullie

29-02-2015 Karin – Beste dames van annas hair extensions hartelijke dank voor de verlenging en wat ziet het er mooi uit zeg!!!

18-02-2015 Elise – Wilde jullie weer bedanken voor mijn super strakke, elegante en mooie hairextensions. Ze zitten nu 2 maanden in en geen een keer geklit voelen ook niet droog aan en nog steeds heel blij mee dit had ik niet verwacht. Tot snel

08-02-2015 Zara Ooms – Van mijn vriend een cadobon gekregen voor hairextensions en gelijk een afspraak gemaakt. De indian hairextensions zitten erin en ze zijn zo mooi mijn vriendin komt ook volgende week bij jullie voor nieuwe extensions

31-01-2015 Samantha Smit – Al vaste klant 5 jaar bij dit salon en kom er nog steeds graag ontspannen sfeer en super gezellig. Het haar is oogverblindend super mooi

05-01-2015 Simone  – Via de webshop heb ik een Keune onderhoudsset besteld en was de volgende dag geleverd bedankt

30-12-2014 Caroline – Bedankt voor mijn nieuwe super mooie look en ik zal jullie aanbevelen bij vriendinnen

23-12-2014 Denise B – Fijn dat jullie me nog even snel konden helpen voor de feestdagen met mijn nieuwe extensions, ik heb er 125 in maar voor mijn gevoel lijkt het alsof ik er 175 in heb. Dit komt doordat jullie extensions 1 grams zijn, je hebt er minder nodig en dit scheelt weer in geld

20-12-2014 Anoniem – Als bekend NL model ben je altijd op zoek naar het beste voor je lichaam uiterlijk en haar en dit heb ik nu gevonden bij Anna’s hair je wordt er super vriendelijk geholpen en je krijgt alle aandacht en waar voor je geld. Tot slot zit je niet de hele dag in een stugge stoel zoals bij andere salons voor een verlenging. Je bent hier voor 125 extensions in 2,5 uur klaar en ziet er veel mooier uit. Ik mail je weer voor een nieuwe afspraak Anna

04-12-2014 Djana Ira – Mijn hairwaeve laten verwijderen bij Anna en nu waxextensions laten zetten van indian hair en ben er heel blij mee (je ziet er echt geen een dat je ze in hebt) geweldig. Ik bel weer voor een afspraak Groet Djana

21-11-2014 Brenda – Ik kom er al jaren mijn nagels zetten en ook voor het zonnen, nu super makkelijk voor mijn hairextensions alles onder 1 dak

15-11-2014 Lisette en Suus – Wij komen hier nu voor de 6e keer en zullen dit ook blijven doen… tot snel! ThanX

05-11-2014 Anika Smeets – Zoals beloofd stuur ik jullie per email dit berichtje toe en mijn complimenten!! Ik heb mijn haaruitgroei laten verven en nieuwe extensions in laten zetten. Het resultaat is supermooi en zal jullie zeker aanraden:-)

29-10-2014 Mw Zoeterberg – Dames ik wil jullie hartelijk danken voor het mooie en professioneel ingezette haar van indian hair het is echt geweldig en betaalbaar en 1 grams. tot over 3 maanden

14-10-2014 Mariska Bergen – Ik ben zoooooooooo blij met mijn nieuwe haartjes en heb het haar van indian hair laten zetten, het verschil is duidelijk zichtbaar, ze glanzen, zeer makkelijk te onderhouden en klitten niet. Wel is het aan aanrader om een Keune onderhoudsset aan te schaffen. Deze had ik de eerste keer ondanks hun advies niet genomen en nu ik er voor de tweede keer kom wel en echt een aanrader om de hairextensions ermee te onderhouden

03-10-2014 Janine – Ik laat nu mijn oude hairextensions bij Annas Hair Extensions zetten in Wormerveer ze zitten tegenover het station van wormerveer dus makkelijk uitstappen vanuit het treinstation en 15 meter lopen! Geweldig!

01-10-2014 Michelle – Anna super bedankt weer voor de kwalitatieve hairextensions verlenging van indian hair, inmiddels laat ik het 2 jaar bij jullie zetten. Gaat 4 maanden makkelijk mee en klit niet zoals socap wat ik voorheen had, tot gauw!

13-09-2014 Caroline – Ben zoals altijd goed geholpen door jullie team, bedankt en tot volgende week voor het kleuren van mijn uitgroei

10-09-2014 Mina Santen– Mijn complimenten weer voor de verlenging

08-09-2014 Sacha – Kwam altijd in hun vorige vestiging in Assendelft en Wormer voor mijn haarverlenging en zette mijn nagels elders en onder de zonnebank ook elders. Nu vindt in dit echt ideaal dat alles onder 1 dak zit (super concept)

02-09-2014 Louise Manssen – Met het OV vanuit Utrecht via Amsterdam, en vanaf Amsterdam CS naar Wormerveer in ca 7 minuten. En vanuit de trein zie je de vestiging tov station zitten op loopafstand lekker makkelijk. Keurig ben ik er geholpen en ze nemen de tijd voor je haren en hairextensions

01-09-2014 Natasja – Vandaag was ik de eerste klant in hun nieuwe beauty place in Wormerveer. WAAAUW wat een verschil met Wormer, behoorlijk groot en er zit nu een Zonnestudio en Nagelstudio bij in, en je kunt er je haren laten knippen, kleuren, hairextensions en niet te vergeten je haren wassen.

29-08-2014 Yvette – Gebruikte altijd andere merken en die waren ook nog eens duurder en slechter. Nu gebruik ik het haar 100% humanhairextensions wat ze hier hebben. Wat een verschil in kwaliteit en prijs (wonderhaar haha)

24-08-2014 Lisette en Bianca – Wij komen zelf uit Antwerpen en zijn nog steeds tevreden over jullie haar, meestal maken we een afspraak voor de vrijdag dan kunnen we daarna de wilde stad Amsterdam in, 2 vliegen in een klap! Tot snel lisette en bianca uit amtwerpen

22-08-2014  Mia – Goed en goedkoop adres voor je hairextensions, meer heb ik niet te vermelden (mia uit Leiden)

20-08-2014 Stella Loenen – De complimenten van mijn kant af voor het geleverde werk, wat een pracht resultaat en ze voelen zo zacht en niet droog aan net als bij socap. Jullie hebben mij er als nieuwe klant bij

18-08-2014 Rida– Anna hartelijke dank voor de mooie haarverlenging

10-08-2014 Bianca Bonen – Ik twijfelde iedere keer om haarextensies te zetten bij een ander salon want je weet tegenwoordig niet wat je tegenkomt via internet. Maar hier dit is echt een aanrader.. tot snel maar weer

01-08-2014 Selena – Via google vonden wij annas hair extensions en maakten online een afspraak, de kleuren en structuren staan ook duidelijk aangegeven op hun site, en ze hebben altijd een lekkere voorraad van alle kleuren. Tot slot de juiste kleur je ziet geen verschil. Thanks experts!! Selena

25-07-2014 Klementia – Samen met mijn vriendin gingen we op zoek naar een adresje voor ons lange haar* dit vonden we in Wormer en zijn er nog steeds superblij mee het zit nu 3 maanden, binnenkort bellen we even voor een afspraak

20-07-2014 Jasna – Heb ze bij meerdere thuiskappers laten zetten en iedere keer contant geld mee, dit vondt ik niet zo veilig. Hier kon ik makkelijk pinnen na afloop en het haar wat ze hier hebben is ook nog eens veel beter

13-07-2014 Danielle – Ik liet ze altijd zetten in Apeldoorn, maar vanaf juli dit jaar hier, bedank dames en tot over 3,5 maand (Danielle uit Apeldoorn)

09-07-2014 model – Als model ben je altijd op zoek naar goede kwaliteit en aantrekkelijke prijs, dit heb ik hier gevonden (gelukkig)

08-07-2014 Irene Wassenaar – Dit haar klit niet!! En daarom kom ik hier voor mijn haarvelernging

01-07-2014 Daria – Altijd al hairextensies in willen zetten maar mocht iedere keer niet van mijn ouders, mijn mams ging mee en die ging er gelijk mee akkoord nadat ze zag dat het echt haar was (ze is zelf nl kapster) en nu laat mijn moeder ze tegelijkertijd zetten met mij haha, altijd leuk

23-06-2014 Suzanne – Gebeld en kon over 2 dagen komen omdat er toevallig 5 minuten geleden een plekje was vrijgekomen. Bij binnenkomst waren ze volop bezig met 3 meiden die ook hairextensions aan het inzetten waren, netjes en vertrouwd en vooral druk adres ik kom hier weer terug

21-06-2014 Anja Smitse – Volop tevreden en tot de volgende keer, niemand die ze ziet zitten omdat ze nu eindelijk professioneel zijn geplaats door jullie, dit was de eerste keer dat ik ze bij jullie heb laten plaatsen en tot snel. Anja Smitse uit Haarlem

20-06-2014 Lio – 3 maanden geleden heb ik ze exact laten zetten en ze kunnen nog makkelijk 1 maand mee ivm mijn uitgroei, dan moeten ze er weer uit en wordt er een nieuwe set geplaatst

04-06-2014 Mw Philippe – Vooral de aandacht die ik krijg en hoe ze de exacte kleurbepaling doen dit spreekt mij heel erg aan. Dit was voor mij de eerste keer en zullen er zeker meer worden

22-05-2014 Anoniem model – Omdat ik een heel bekend model ben in Nederland en europa wil ik liever mijn naam niet openbaar op internet bekend maken, ik kom hier inmiddels 5 jaar en ben nog steeds tevreden. Tot snel Anna

10-05-2014 Lutinka – Mooi haar en niet duur, prijs waard

 05-05-2014 Esmeralda Djokovic – Zelf woon ik in Groningen en kom ik om de 3 maanden naar Zaanstad toe voor mijn hairextensions verlenging. Dit zegt al genoeg (inmiddels de 8e keer) en jullie zien mij zeker weer terug

30-04-2014 Sladjana en Brenda – Wij hebben een dubbele afspraak gemaakt en een mooie haarverlenging laten zetten, keurig geholpen en makkelijk pinnen na afloop. tot de next time! Sladjana en Brenda uit Amsterdam

23-04-2014 Mw Roersma – Ik heb inmiddels meerdere merken geprobeerd, socap, great hair, indian gold.. indian gold is een top kwaliteit, socap is goed en echt goed droog haar. En dit merk wat Annas Hair heeft kun je gerust vergelijken met het wereld bekende merk indian gold alleen is dit 3 keer zo goedkoper en van SUPER kwaliteit. Je zult net als ik versteld staan van het resultaat

12-04-2014 Esma – Een intake afspraak maken was niet nodig ze hebben alle kleuren en stijlen op voorraad dit vondt ik wel zo prettig dan hoef je niet eerst te komen, aanbetalen en dan nog eens terug om het te zetten. Scheelt tijd en geld, bedankt en tot tweede week juli voor verwijderen van deze set en uitertaard voor een nieuwe set Esma

01-05-2014 Zara Zaari – super super super blij met mijn extensions van 100% human hair zal het voortzeggen zodat jullie nog meer klanten krijgen

29-04-2014 Denise Smit – Altijd gezellig en ontspannen sfeer, klantvriendelijk zijn de medewerk)ster’s

17-04-2014 Fioletta – Zelf kom ik uit Amsterdam en liet daar ook mijn extensies zetten, altijd over tevreden geweest maar het is er zo DUUR. Tot ik verder bleef zoeken en kwam ik bij Anna uit in Zaanstad. Gebeld en ik werd binnen 4 dagen geholpen wat een goed teken was ze hebben het er altijd druk, de prijs is 3 keer zo goedkoop. Zijn er dames die twijfelen nergens voor nodig top kwaliteit en tegen een betaalbare prijs

10-04-2014 Anastasia Cerinimo – Tevreden adres inmiddels 7 jaar voor mijn extensions tot gauw!!! thanks Anna

30-03-2014 Kim Huisman – Ben er nog steeds over te spreken over de manier waarop ik iedere keer netjes en keurig wordt geholpen. Ook vindt ik het prettig dat ik niet met contant geld overweg hoef na afloop lekker makkelijk pinnen en klaar Kim uit s”Hertogenbosch

24-03-2014 Katinka Limmen – Ze gebruiken hier uitstekende hairextensions die in ieder geval niet klitten en makkelijk zijn te onderhouden

19-03-2014 Yasemine – Voorheen liet ik mijn hairextensions plaatsen in Zaandam bij de Gibraltar winkelcentrum. Helaas is deze kapster er niet meer gevestigd en was ik iedere keer op zoek naar een nieuwe salon en geen thuiskapper. Telkens kwam ik maar bij de verkeerde terecht waarbij het alleen om geld geld ging en je er niet de aandacht kreeg tot ik bij dit salon uitkwam en blijf hier ook klant, jullie zien me gauw terug zodra ik aan een nieuwe set toe ben, Yazsemine uit Zaandam (Vijfhoek)

10-03-2014 Caroline Kim – Ik gebruikte altijd het merk socap, zeer droog haar en klit al binnen 1 week ondanks de adviezen om het goed te onderhouden. Ik heb de bij Anna’s Hair de extensions laten plaatsen nu zitten ze inmiddels 2 maanden geen een keer geklit en het haar voelt nog steeds zijdezacht aan

06-03-2014 Elene Schoot – Nu voor de 10e keer hairextensions laten plaatsen en blijft het hier ook doen om de 3 volgende dingen. 1: Kl;antvriendelijk 2: Nemen de tijd voor je 3: Prijs – kwaliteit. Bedankt professionals en tot gauw X Elene Schoot uit Utrecht

31-02-2014 Cherida Andy – Bij Anna’s hairextensions wordt ik altijd uitstekend geholpen en het haar is echt van uitstekende kwaliteit en het heeft nog geen een keer geklit! Cherida Andy uit Den Haag

19-02-2014 Kim – Mijn vorige hairextensions die ik gebruikte waren van Great hairextensions, ik was toe aan een nieuwe set en annas hair stond bovenaan in google en waren ook nog een de goedkoopste van Nederland. Afspraak gemaakt via internet en geweest en super super blij met mijn nieuwe set (jullie hebben er een klant bij)

10-02-204 Anja Driessen – Hierbij dank aan de medewerksters van Annas Hair Extensions ik ben er superblij mee. Ook het verwidjeren van de vorige door jullie geplaatste set gebeurde binnen 30 minuten en wonder boven wonder niet met een knarstang waarbij je eigen haren afbreken zoals bij andere hairextensions salons. Bedankt en tot over 3 maanden, groetjes Anja Driessen uit Amsterdam

03-02-2014 Mevrouw Johnson – Eindelijk heb ik een goed adres gevonden waar ze echt kwaliteits hairextensions verkopen en voor de volle 100 procent achter staan

31-01-2014 Amanda Bengsen – Anna wat zijn ze de Hairextensions mooi en van super kwaliteit ik heb ze nu 3 weken in geen een keer geklit en makkelijk in onderhoud. Je voelt gewoon dat het remy haar is. Bedankt en tot de volgende keer.  Amanda Bengsen

30-01-2014 Lisette – Ziet er heel mooi en leuk uit mn hairextension verlenging en jullie zijn de goedkoopste van NL. Lisette uit Leeuwarden

29-01-2014 Melitia – Weer voor de 2e keer geweest bij annas hairextensios en net zoals de voorgaande keer super geholpen. Klant vriendelijk. Kwalitatieve hairextensions. En niet duur. Je ziet me weer verschijnen over 3 maanden. Groet, Melitia uit den Haag

27-01-2014 Claudia Zant-Speer – Het ziet er weer heel mooi uit zoals ik altijd al gewend ben van jullie. Tot snel weer, Claudia uit Alkmaar

26-01-2014 Lia – Hoii Anna, wat is het mooi geworden mijn vriend herkende me niet meer. Durfde niet om zich heen te kijken! Totdat ik hem aansprak (echt helemaal geweldig) super super bedankt en tot over 3 maanden (wat is jullie 2de vestiging in Wormer mooi geworden zeg) mijn complimenten, en over 2 maanden kom ik op de gratis controle, groetjes Lia uit Amsterdam

24-01-2014 Mieke – Zeer te spreken over mijn nieuwe hairextensions gezet door Annas Hairextensions, je ziet mij weer voor een hairextensions verlenging.  Greets Mieke

23-01-2014 Chantal – Annas super bedankt ik ben gisteren bij je geweest het ziet er op en top top uit! Tot de volgende keer, de hairextensions producten van Chi en Keune zijn ook super, alles op 1 adres, Groeten Chantal uit Friesland

22-01-2014 Linda en Rosanne – Waaauw, wat ziet het er super mooi uit (mijn nieuwe) hairextensions verlenging krijg heel veel complimenten op mn werk en je merkt niet eens dat je ze in hebt. En bij mijn vriendin Rosanne ook, we zijn beide super blij en zullen zeker mond tot mond reklame voor je maken en tot over 3 maanden, Fijn weekend, Gr Linda en Rosanne

21-01-2014 Karolien Schaan – Zier er weer te gek en top uit Anna, je zult mij zeker voortaan terugzien. Jullie haar 100% Human Hair is echt geweldig super bedankt en tot gauw. Gr Karolien

20-01-2014 Leonie – Anna hierbij mijn dank voor de super mooie hairextensions verlenging. Het haar zit er nu 4 weken in heeft geen een keer geklit en is makkelijk in onderhoud.> Vergeleken met socap wat veel droger haar is en heel snel klit meestal na 7 dagen is dit merk wat jullie hebben TOP en ook nog super betaalbaar. Tot over 2 maanden, mijn vriendin komt dan ook mee voor een hairextensions verlenging van dit haar. fijn weekend Leonie uit Amsterdam

15-01-2014 Sanne – Uiteraard weer super blij met mijn haarverlenging,  echt geweldig geen een keer geklit, makkelijk in onderhoud. Ik ben er echt over te spreken dus dames.. meiden.. vrouwen niet twijfelen nergens voor nodig doen! Bel Annas Hair Extensions en maak een afspraak je zult versteld staan van het resultaat, Sanne

11-01-2014 Samantha – Vandaag in wormer geweest bij annas hair extensions goed en professioneel geholpen lekker ontspannen sfeer. Mooie volle bos van 100% human hairextensions ziet er super super mooi uit en niet duur waar voor je geld. Tot de volgende keer groetjes Samantha

08-01-2014 Sanja Driels – Vandaag bij Annas Hair Extensions geweest in vestiging Wormer. Hairextensions laten verwijderen (dit was in 30 min. gebeurt) zonder pijn en beschadiging van mijn eigen haar. Vervolgens werden er 175 nieuwe hairextensions geplaats in 2 uur tijd! Het resultaat is niet te geloven ik wist niet wat ik zag. Je hebt er een goede nieuwe vaste klant bij.

07-01-2014 Mirelle – Bedankt Anna, Waaaaat is het mooi geworden ik ben er echt super super super blij meeeee!!! Mijn vriend vindt het geweldig het mooie lange haar en collega’s op mijn werk ook, dachten eerst dat er een nieuwe collega is komen werken. Super super bedankt en tot de volgende keer, tot slot ben je de goedkoopste en het haar is echt super! Groetjes Mirelle uit Den Haag

03-01-2014 Rosa – Uiteraard ziet het er weer op en top uit zoals altijd! Bedankt Anna

30-12-2013 Saskia – Anna superbedankt voor het verwijderen van mijn hairextensions welke ik bij een ander salon heb laten zetten, het verwijderen van 125 hairextensions was in 30 minuten gedaan. Geen pijn en geen schade en eigen haarverlies bij het verwijderen, ik kan je enkel maar aanraden. De hairextensions (volautomatische tang) is echt super super goed en snel, de nieuwe set is gelijk na het verwijderen geplaats in 2 uur tijd! Topper bedankt en tot over 2 maanden, Groeten Saskia uit Alkmaar

29-12-2013 Natasa – Keurig en gelijk geholpen en ziet er weer prachtig uit, de hairextensions klitten niet, 4 maanden zitten ze erin, zon, strand en zee..in Kroatie geen een keer geklit, altijd voordat ik het zeewater in ging en zwembad even in een staart of knoop.. Altijd een haarmasker in na het zwemmen, dit is echt haar van super kwaliteit en niet duur. Hiervoor had ik altijd het haar van S ocap, veel te droog dit haar blijft echt lekker zacht en blijft heerlijk aanvoelen. Bedankt en tot over 2 maanden!

28-12-2013 Britt Zwaan – Nog even snel voordat we met vakantie gaan heb ik vanmiddag hairextensions laten zetten totaal 175 stuks. Nu lekker een mooie en volle bos haar, schitterend. Veel bekijks op straat en mn vriend vindt het schitterend! Anna harstikke bedankt meid en tot over 3 maanden je hebt er een klant bij, Britt Zwaan

24-12-2013 G.L Dam -Als actrice moet je er gewoonweg supergoed (uitstekend) uitzien, en dit kan met deze 100% human hairextensions zeker goed. Ik heb de hairextensions er nu 3 maanden in en ze zien er nog steeds uit alsof ze er gisteren in zijn geplaatst. Ook onderhoud ik ze met de Keune hairextensions producten van Keune welke ze volop op voorraad hebben in hun salons

12-12-2013 Monique – Gisteren in Wormer geweest heel goed geholpen de koffie was heerlijk en ik ben zo tevreden met mijn extensions. Tot de volgende keer! Ik kom zeker terug ik heb nog nooit zulke mooie extensions gehad ben er heel erg blij mee.

30-11-2013 Melanie Zus – Keurig voor de 3e keer geholpen, duidelijke en juiste afspraken te maken met dit hairextensions studio zeker een aanrader. Waar ik op viel is het kwaliteit van het haar en de betaalbaarheid ervan je hebt er 3 tot 4 maanden plezier van en dit zocht ik. Tot de volgende 4e keer! Mellanie Zus

03-11-2013 M.Willemsen – Anna je ziet me weer snel verschijnen in jullie mooie geheel vernieuwde 2e vestiging in Wormer mijn complimenten. En hoe jullie de hairextensions zetten ik sta er nog steeds versteld van het ziet er echt heel mooi uit en het haar glans, glimt en voelt zijdeacht aan. Ook vindt ik het fijn dat ik CHI en KEUNE producten bij jullie kan kopen en jullie de dealer ervan zijn, Tot gauw Mw M Willemsen uit Amsterdam Zuid

30-10-2013 Luna  – Weer ben ik heel blij met mijn nieuwe set 100% human hairextensions van Anna’s hair. Het merk is echt geweldig en kwalitatief en ook nog eens betaalbaar. Ik had altijd socap hairextensions maar dat was echt niks hartstikke droog, en met dit haar geen last van ik weet dat ik voor 100% human hairextensions ga voortaan. Tot snel en de vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant Luna uit Alkmaar

15-10-2013 Katja Mimoen – Ik ben tevreden omdat ik er snel terecht kon en het haar voelt zacht aan je merkt niet eens dat je ze in hebt laat staan dat iemand het buiten ziet dat je ze draagt (dus super gezet) het zetten duurde 2,5 uur en ze zijn de goedkoopste hier op internet

07-10-2013 Miranda – Anna wij zijn HEEEEEEEEL erg blij)) met onze nieuwe looks, waauw wat ziet het er mooi uit en achteraf gebleken hadden we maar 125 hairextensions nodig terwijl we bij onze vorige hairextensions studio er wel 200 in moetsen omdat dit haar veel lichter was en daardoor je er dus meer nodig had. Vergeleken met dit haar 1 grams heb je dus ook minder hairextensions nodig en dat scheelt weer geld! Bedankt en tot eind januari 2014. Groeten van 2 super tevreden klanten Miranda en Chantal uit Haarlem

05-10-2013 Mw Kroesse – Keurig geholpen gezellig en ontspannend met een kopje thee & koekje worden je hairextensions vakkundig geplaatst en krijg je verzorgingsadvies. Ze zijn niet duur en hebben verstand van hun werk en zo hoort het. WAAR VOOR JE GELD! De hairextensions zitten er nu 6 weken in en geen een keer geklit en nog steeds makkelijk te doorborstelen en het haar wordt niet droog is eigenlijk net zoals bij de eerste dag dat het geplaats is! Mw Kroesse

30-09-2013 Zara Ludwig – Ik ben weer super blij met mijn hairextensions van 100% Human Hair en kom zeker weer bij je terug. Ook vindt ik het geweldig dat jullie de producten van chi en keune verkopen in jullie salons. Tot de volgende keer raad jullie aan bij een ieder! Zara Ludwig

29-09-2013 Laura Smit – Ik zat al een langere tijd te denken over een hairextensions verlenging en twijfelde nog steeds totdat ik terecht kwam op de website van annas hair extensions en maar een afspraak maakte. Na het lezen op de site stelde het me gerust en kwam vertouwd over, ook de mooie voorbeelden van het fotoboek zag er allemaal schitterend uit. Inmiddels kom ik er voor de 4e keer, het haar is van super kwaliteit en klit niet, makkelijk in onderhoud en gaat gewoon 3 tot 4 maanden mee. Anna hartstikke bedankt en tot 28 december 2013, Groetjes Laura uit Alkmaar

22-09-2013 Simona Ceric -Vorige week vrijdag extensions gedaan bij Anna .
Zit echt super! nergens last van en was ook met ongeveer twee uurtje klaar. Ze zijn daar gewoon goed en snel! Ben er super blij mee en kom zeker terug !! Simona Ceric

15-09-2013 Ajlin – Hoi Anna, nogmaals via deze weg heel erg bedankt voor mijn geweldig mooie eindresultaat. Mijn haartjes mooi in model helemaal super!
Ik ben nu al voor de derde X bij jou geweest en voor de derde X weer super tevreden over jou. Je bent een leuke spontane hart werkende meid die haar werk zeer serieus neemt, je levert mooi werk af en goede kwaliteit extensions. Dus de meiden/dames die graag hairextensions willen Annas Hairextensions Studio is zeker een aanrader.
Mijn advies is gaan!!!! Anna je ziet mij weer ergens rond juli verschijnen in je mailbox voor een nieuwe afspraak! Groetjes Ajlin :)))

01-09-2013 Mw Droog – Mijn vriend is weer helemaal verliefd op me dankzij Annas Hair Extensions!!! Hahaha hij kon me niet eens erkennen!! Zo mooi lang haar heb ik nu 60cm, natuurlijke slag erin hij wist er niet vanaf dat ik een afspraak had gemaakt. Natalie en Anna tot de volgende keer, Mw Droog uit Groningen

20-08-2013 Kim van Zanten – Na maanden lang twijfelen of ik voor een haarverlenging moest gaan heb ik contact opgenomen met Anna’s hair extensions studio. Een afspraak was snel gemaakt en ze heeft nog een extra plekje voor me vrij weten te maken, het zat eigenlijk al knettervol. Vandaag was het zover, ik keek er al dagen naar uit 🙂 Wat een ontzettend lieve vrouw, ik ben super goed geholpen. Ik heb 150 extensions laten plaatsen van 50cm. Na iets meer dan 2,5 uur zaten ze er in. Ik voel me er heel fijn bij en ben blij met mijn nieuwe bos lange haren, wat een metamorfose! Ik kan het iedereen aanraden, ook de prijs kwaliteit verhouding is erg goed want ze is helemaal niet duur. Bedankt Anna!

15-08-2013 Tessa – Anastacia harstikke bedankt voor de hairextensions, het ziet er weer heel mooi uit, zoals gewoonlijk. Inmiddels de 10e keer dat ik er kom en al het vertrouwen in je heb. En je bent de goedkoopste van Noord Holland en omstreken en het haar wat je verkoopt heeft geen een keer geklit! Tot over 3 maanden groetjes Tessa uit Enkhuizen

09-08-2013 Kim – Gisteren langsgeweest en zonder afspraak keurig geholpen voor pornoblonde zo noemen ze deze hairextensions en een verlenging van 175 stuks, heb nu een hele mooie volle bos haar en voor weinig geld.. goedkoop en goed, dit vindt je niet zo makkelijk bij hairextensions salons,  je ziet mij over 3 maanden weer terug. Ook hebben jullie Keune hairextensions producten op voorraad. Enkel kan ik jullie aanbevelen bij andere lezers (PositieF)

30-07-2013 Sabine Gelders – Ze hebben bij mij een hairextensions verlenging geplaatst van 150 stuks, de afspraak zijn ze nagekomen, ook hebben ze een komplete voorraad en in alle kleuren zowel stijl als natural weave haar en golvend haar en ze zijn de GOEDKOOPSTE in Noord Holland en hier op marktplaats en tot slot de hairextensions zijn 1 GRAMS!! Absoluut een vertrouwd adres voor de volgende keer en kom ZEKER bij jullie terug. Waar voor je geld! Fijne avond Sabine Gelders

27-07-2013 Denise Schalken – Ik ben tevreden omdat ik er snel terechtkon binnen 7 dagen, het maken van de afspraak ging vlot via email, gelijk dezelfde dag een afspraak gemaakt voor over 7 dagen en het resultaat is echt je gelooft het niet OOGVERBLINDEND echt super super haar en ze zijn niet duur. Denise Schalken uit Den Haag

22-07-2013 Tatjana – Annas Hair Extensions Studio is vanaf nu de zaak waar ik mijn haarverlengingen zal laten doen, de hairextensions zitten er nu 3 maanden in en het heeft geen 1 keer geklit, terwijl bij andere merken klitte het al heel snel en kon ik het zowat niet uit de klit halen, maar bij dit haar had ik daar geen last van, Topservice en je bent niet duur (kwaliteit voor je betaalde geld) Zijn er mensen die twijfelen niet doen nergens voor nodig ik heb het zelf ervaren! Je ziet me over 2 weken voor het verwijderen en het er opnieuw inzetten

19-07-2013 Jennifer – Via google.be ben ik bij dit hairextensions salon terechtgekomen hier in Belgie kost een verlenging bijna het driedubbele. Nu heb ik een goedkoop en GOED adres wel in Nederland, 1,5 uurtje voor rijden heb ik er wel voor over een keer in de 3 maanden! Zal je aanbevelen!!! Jennifer uit Antwerpen

15-07-2013 Monique Zaara – Gisteren heb ik mijn haren laten verlengen, wat een leuke actie hebben jullie nu, scheelt me 30% vergeleken bij een ander hairextensions salon. Het merk keune gebruiken jullie ook dus je hebt er een nieuwe klant bij uit Maastricht

11-07-2013 Philomena – Meiden ik wil jullie hartstikke bedanken voor de haarverlenging! Het haar wat jullie zelf verkopen voelt heerlijk zacht aan en is makkelijk doorkambaar. Ik gebruikte jarenlang socap maar vanaf nu dit haar gaat worden (100% human hairextensions) wat mij overhaalde en vertrouwen gaf om een haarverlenging bij jullie te doen is dat je niet gepusht wordt om een haarverlenging te zetten Philomena

10-07-2013 Jolante, Brenda –Ik heb samen met mijn vriendin hairextensions laten plaatsen, (150 extensions) Daarnaast gezellige sfeer, kopje koffie en heerlijk bijgekletst, je ziet ons de volgende keer zeker weer! Jolante en Brenda uit Arnhem

05-07-2013 Natasja – Ik wil jullie hartstikke bedanken voor de supermooie, en heerlijk aanvoelbare hairextension verlenging. Het voelt lekker aan en niemand die het weet dat het erin zit dit maakt het zo prettig dragen ervan, heerlijk

01-07-2013 Saskia de Moel – Ik heb gekozen voor een Hairextension verlenging van 200 stuks, kleur bepaald en lengte en het in zetten gebeurde met veel aandacht, en vrij snel in 3 uur zaten ze erin, daarna Gesneden. Ziet er geweldig uit en mooie bos haar, ik merk niet eens dat ik ze in heb en zo hoort het!! Saskia de Moel uit Zoetermeer

30-06-2013 Jaqueline Zantvoort – Professioneel adres en houden zich aan de gamaakte afspraken, een veilig en HEEL GOED adres voor je haar, zo heb ik het ervaren en heb je mij er als vaste nieuwe klant bij. Jullie 100% human hairextensions zijn van superkwaliteit en het klit niet. Mijn dank!

29-06-2103 Mandy – Meid ik wil je hartelijk bedanken dat je me zo snel hebt geholpen aan een mooie haarverlenging, ik zal je zeker aanbevelen. Je studio ziet er keurig uit en wat ik zo mooi vond is dat je de hairextensions in verschillende kleuren en structuren op voorraad hebt. Mandy uit Amsterdam

28-06-2103 Cinderella – Mijn complimenten eerlijk waar voor jullie 100% human hairextensions ze zijn voller en van veel betere kwaliteit dan de overige bekende merken. Het ziet er super, prachtig uit niet te geloven ik zal je Ckers!! aanbevelen absoluut. Tenslotte is deze lijn ook goedkoper en daar koos ik voor (Kwaliteit en Betaalbaarheid)

15-06-2013 Milica Schoorl– Ik ben ZEER TE SPREKEN over mijn 100% human hairextensions, ik heb goed advies gekregen en ben keurig geholpen. Relaxe sfeer en het resultaat is oogverblindend. Hier krijg je waar voor je geld. Mijn vriendin laat het ook bij je zetten en ze heeft inmiddels een afspraak gemaakt voor volgende week. Gr Milica Schoorl

27-05-2013 Evelien Deen – Dankzij jullie aanbieding via facebook heb ik mijn haarverlenging gedaan, het ziet er mooi uit en de kleur donkerbruin staat mij hartstikke goed. Leuke en aantrekkelijk prijzen voor 100 stuks en een super kwaliteit haar! Top bedankt en zal je aanbevelen was gezellig!! Groetjes Evelien Deen

20-05-2013 Selena – Via jullie flyer ben ik bij jullie terechtgekomen, mijn hairextensionverlenging ziet er prachtig uit, bedankt

10-05-2013 Mariska Snoek – Het haar wat jullie zelf verkopen is gewoon voller, beter en sterker dan alle overige merken. Ook voelt het aan als het eigen haar, absoluut geen verkeerde keuze, en tenslotte betaalbaar. Ik kom zeker bij jullie terug, Mariska Snoek

08-05-2013 Jasmine Guydul – De haarverlenging zit er nu precies 3,5 maand in en is het tijd om het eruit te laten halen, het haar wat jullie verkopen is ECHT SUPER en het heeft geen 1 KEER geklit dus een topproduct en betaalbaar. Dit had ik echt niet verwacht. Gelijk maar een nieuwe set bij jullie, tot as donderdag. Grtz Guydul uit Zaandam

01-05-2013 Siska Smit – De haarverlenging is mooi geworden en toch een goede keus voor 125 human hairextensions. Siska Smit uit Apeldoorn

28-04-2013 Lisa en Lillian – We waren afgelopen week bij je en willen je middels deze leuke, positieve beoordeling bedanken voor de super mooie hairextensions en alles ziet er super super mooi uit, we krijgen veel complimenten op ons werk)) Tot gauw! De kleur (licht blond) is echt te gek! Lisa en Lilian uit Alkmaar

20-04-2013 Fiorella Dermicoli – Ik wil jullie hartsikke bedanken voor mijn nieuwe hairextensions is weer mooi geworden, ik zal jullie aanbevelen mij vriendinnen en kenissen, ook is de actie welke jullie nu hebben met gratis hairextension borstel bij een verlengng van 100 stuks, en een gratis hirextension borstel en Keune hairextensions shamppo hartstikke leuk. Dat bracht mij bij jullie en nu heb je er een vaste nieuwe klant bij. Fiorella uit Haarlem

14-04-2013 Elizabeth van Verwoud – Nu voor de 3e keer langs geweest voor mijn nieuwe hairextensions en nog steeds zeer tevreden over de service die ze bieden. Zelf woon ik in Arnhem en kom voor mijn hairextensions verlenging naar Wormer, dat zegt al genoeg! Hartstikke bedankt

05-04-2013 Natalia – Nadat ik telefonisch een afspraak heb gemaakt bij hun Studio vond ik het een prettige ontspannen sfeer, alle kleuren en structuren op voorraad dus geen intake gesprek nodig!  Ook ziet het er op en top en luxe uit de Hairextensions Studio en werken ze met het merk 100% human hairextensions. Nadat ik heb besloten dat ik een haarverlenging wilde kon ik gelijk volgende week terecht ze hebben het behoorlijk druk. Het plaatsen dit gebeurde professioneel en snel, binnen 2.5 uur zat alles erin en in model gesneden. Dit alles maakte bij mijn een goede indruk! Ik zal jullie zeker aanraden bij al mijn vriendinnen. Daarnaast werken ze met het wereldbekend merk Keune en verkopen ze ook Keune Hairextensions onderhouds producten. Anna Hartstikke bedankt, tot de volgende keer natalia uit Amsterdam

02-04-2013 Luna – Zelf werk ik voor een modellen bureau, en ben ik al 3 jaar een model. Van mn zelf ben ik een blondine echt heel licht blond haar en ging ik voor de kleur porno blond!! super super lichtblond van 100% human hairextensions ja ja ze hebben deze kleur volop op voorraad, 175 stuks en 25 stuks donkerbond. Het resultaat is echt om niet te geloven, ziet er prachtig uit en dit heb ik op hun advies laten zetten de donkerblonde plukken erdoor heen. Ook was een vriendin van me en een collega Simone van mn werk bij hun. Met hetzelfde resultaat, wij zijn zeer tevreden en om de prijs hoef je het echt niet te laten niet duur.

30-03-2013 Lia quedero– 2 maanden geleden heb ik hairextensions laten plaatsen bij annas hair extensions studio in Assendelft, nu 2 maanden later zijn ze nog helemaal intact en klitten niet. hier was ik naar op zoek en krijg je dus waar voor je geld. Inmiddels staat de volgende afspraak gepland over 1,5 maand voor het verwijderen en opnieuw mooie kwaliteit Hairextensions. Tot dan! Fijn weekend Anna, groetjes Lia quedero uit Utrecht

27-03-2013 Jolante Siebing – Ik heb 150 hairextensions bij Anna laten plaatsen ik ben er zeker en zeer over te spreken en kom er zeker weer voor terug tot over 3 maanden. Ook is ze niet duur!! Groeten Jolante Siebing uit Amsterdam

20-03-2013 Katja –Anna mn haar is super super geworden, bedankt en tot gauw! Groeten Katja

15-03-2013 Manuela – Zelf ben ik een model en poseer voor een paar bladen, ik woon in Assendelft en was al een tijdje op zoek naar een adres dichtbij waar ik mijn Hairextensions kon laten plaatsen maar wel door een vakkundig iemand. Toevallig dat ik hier op google aan het bladeren was en ja hoor een Hairextension Studio in Wormer, goed een afspraak gemaakt om eerst te kijken hoe of wat. Bij aankomst een lekker kopje koffie ik kreeg uitleg,Gelijk een 125 stuks verlenging erin!! Het oogt echt super je merkt niet eens dat het een haarverlenging is. Je hebt er een vaste klant (model) bij, inmiddels heb ik dit aan het modellenbureau laten zien, mn collegas (modellen) hebben al een afspraaak bij je gemaakt. Kortom een hele prettige ervaring en hopen op een goede samenwerking. Vriendelijke groet Mauela

10-03-2013 Marielle –Na een bezoek aan jullie hairextension studio en een lekker kopje koffie heb ik besloten om extensions te plaatsen. Na 150 extensions en een nieuwe haarkleur, konden mijn vriendinnen mijn zowat niet herkennen. Ik ben hartstikke tevreden mee en zal je zeker aanraden bij vriendinnen.

07-03-2013 Janine Schoen – Voor morgen staat er een afspraak om de oude hairextensions te verwijderen welke er 4 maanden lang met succes in hebben gezeten. En worden er 150 nieuwe curly extensions geplaatst. Een zeer tevreden vaste klant. AANRADER! Janine Schoen

03-03-2103 Luna – Super super blij ben ik met mijn haarverlenging, het is echt heel mooi geworden. Ik zeg het je eerlijk ik had dit niet verwacht, het was erg gezellig bij je in de hairextension studio n Wormer. Je hebt er een nieuwe klant bij. Groetjes Luna uit Heerhugowaard

01-03-2103 Cinderella – Ten eerste veel lof voor de professionaliteit van het inzetten van hairextensions, ten tweede zijn jullie heel goed telefonisch bereikbaar, ten derde waar voor je geld en niet duur. Ik raad ze zeker aan, in ieder geval hartstikke bedankt en ben heel erg blij. Je ziet me zeker terug. Cinderella uit Haarlem

28-02-2013 Anastasia Zant– Wij komen er al 2 jaar voor het inzetten van 100% humanhairextensions, we worden altijd keurig geholpen door haar. Tot over 2 weken voor het opnieuw inzetten.. Groetjes Mirjam en Anastasia

25-02-2013 Ivana – Na het bezoek bij Annas Hair extensions Studio heb ik een hele mooie volle bos met haar, de prijs valt reuze mee (bij andere zit je bijna op het dubbele, en eindelijk een vertrouwd hairextension specialist gevonden waar je alle aandacht en waar voor je geld krijgt. Tot de volgende keer! Grts Ivana,

23-02-2013 Natalia van Dam – Supermooi geworden thanks!!! Krijg er altijd veel complimenten over mijn extensions..Gezellig, lekker kopje versgemalen koffie, thee, lcd aan de muur, en wifi internet op een tablet van hun, het is toch 2,5 uurtjes dat je er zit. Mensen zien het nooit, en dat is vaak toch wel anders. Ik ben er erg blij mee! Natalia van Dam

18-02-2013 Mw Droog – Ben afgelopen vrijdag geweest voor hairextensions. Het is erg mooi geworden, ben blij met het resultaat!!! Hoop er lang van te kunnen genieten en kom daarna (of tussentijds
om de kleur bij te werken) graag bij je terug!

15-02-2013 Kim van Zanten – Ik ben van nature een blondine, en ben tot nu toe nog nooit van kleur veranderd. Had een afspraak gemaakt voor een haarverlenging en wat voorbeelden gezien en ging voor de kleur kastanje bruin… Nadat mijn haar geverfd werd moest er minimaal 24 uur tussen zitten voordat de extensions ingezet konden worden. Dus de volgende dag inzetten 150 stuks.. Maar wat een verschil een heel ander mens, wat haar wel niet met je kan doen. Mijn vriend vond het helemaal geweldig!!! Thanks en tot gauw Kim van Zanten

10-02-2013 Lucy Rood – Gisteren zijn bij mij 125 extensions geplaatst, vanochtend was het nog even wennen toen ik in de spiegel keek.. maar het wende al heel snel. Mijn buurvrouw kon haar ogen niet geloven. Het ziet er prachtig uit, mijn vriendin heeft vanmiddag ook meteen een afspraak gemaakt voor een haarverlenging. Groetjes Lucy Rood

10-02-2013 Rosanna – Ik heb het haar gebruikt wat zij zelf verkoopt van het merk 100% human hairextensions super mooi 100% echt haar dus geen syntethica) en ben hier heel tevreden over, had dit niet verwacht van deze hairextensions. Voor de rest is het allemaal heel netjes gedaan en ben ik er echt wel blij mee…top!! Ik kom zeker nog eens terug dank je wel. Groetjes Rosanna

11-12-2012 N.Burger – Bedankt anna voor de mooie kleur van Keune.. en het super super mooie kapsel. Je hebt er een klant bij

08-12-2012 Lara – Ik kom er al 2 jaar voor het inzetten van de mooie hairextensions, en wordt altijd keurig geholpen door haar. Tot over 12 weken voor het opnieuw inzetten.. Groetjes Lara Zonneveld

16-08-2012 Milena – Ik heb 3 weken terug hairextensions van 100% humanhair in laten zetten, het ziet er keurig uit en ben er zeker over te spreken. Wat mij opviel is dat het niet klitte, en je bent niet duur. Ik zal je zeker aanbevelen. Bedankt Milena

04-12-2012 Jennifer – Snel geholpen en de hairextensions zijn netjes geplaatst, het mooiste ik merk er zelf niets van terwijl ze er wel in zitten 175 stuks! Bedankt Mariska uit Assendelft

04-12-2012 Lisa – Meid ik wil je heel erg bedanken voor de supermooie haarverlenging het ziet er keurig mooi en netjes uit. Je kunt het niet opmerken dat het hairextensions zijn. Hartstikke bedankt, Groetjes Lisa

02-12-2012 Louella – Ziet er mooi uit, een lekkere volle bos met haar, kom zeker bij je terug. bedankt gr Louella

 

error: Content is protected !!