Microring Extensions

Actie van de maand 100 hairextensions 50 cm voor 200,- all. inclusief!

Afspraak Bel 020-3342375 of Watsapp 06-15264211

haarverlenging-annashairextensions
microring haarverlenging

Microring extensions

Microring extensions

Microring hairextensions bevestigd dmv microrings van 100% indian hair! Wij werken al 16 jaar met deze supermooie hoog kwalitatieve micro ring hairextensions, zeer makkelijk in onderhoud en probleemloos te onderhouden. Remy gesorteerd.

Wat zijn micro rings?

Micro ring extensions

Microring hairextensions zijn losse haar extensies plukken welke aan uw eigen haar worden bevestigd dmv microrings. Zowel wax extensions, als microring of haarwave extensions zijn veilig en probleemloos aan uw eigen haren vast te maken

Draagtijd microring extensions

Draagtijd microrings

Onze microring hairextensions gaan bij sommige klanten tot 8 maanden mee, echter heeft dit met je eigen haaruitgroei te maken. Hoe vaak ze omhoog geplaatst dienen te worden en de verzorging ervan. Voelen zijdezacht aan en blijven mooi.
micro ring extensions

Kleuren en verven

Mag ik ze verven?

Microring hairextensions zijn al in de fabriek chemisch behandeld en gekleurd zoals alle hairextensions, u mag de microring hairextensions kleuren/verven en wel van licht naar donker. Blonderen mag niet omdat ze al chemisch behandeld zijn zoals vanaf de fabriek.

Zwemmen met microrings

Microring extensions en zwemmen

Micro ring Hairextensions van Anna’s Hairextensions kun en mag je alles mee, mits je je aan het onderhouds voorschrift houdt. U kunt ermee in chloor, zout en zoetwater zwemmen. We raden je aan om voor en na het zwemmen een haarmasker in te doen.

Afspraak maken!

Maak een afspraak!

Anna’s Hairextensions heeft 2 verschillende lengtes microring hairextensions op voorraad: Stijl haar (Straight), en Golvend (Gegolfd) intake gesprek is daarom niet nodig! Wij hebben de beste extensions van NL! Maak online een afspraak via deze link Online afspraak maken