Dames, heren en kinder kapsalon

Anna’s Hairdressing is een kapsalon gevestigd midden in De Pijp aan de Ceintuurbaan 47H in Amsterdam. Bent u op zoek naar een kapsalon met kapsters die gespecialiseerd zijn in dames, heren en kinderen? Kom dan naar Anna’s Hairdressing. Wij hebben kapsters die gespecialiseerd zijn in alle mogelijke kappersbehandelingen.

Hairextensions

Daarnaast zijn wij al 15 jaar DE expert in hairextentions. Wij werken uitsluitend met natuurlijk haar. Anna, de oprichtster, is specialist en drijvende kracht achter Anna’s Hairdressing. Specialist in Hairextensions, Haarverleniging en Hairdressing en inmiddels een begrip in Heel Nederland.

Voor al uw kappersbehandelingen

Zoekt u een echte goede gespecialiseerde kapper in Amsterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij Anna’s Hairdressing. Bij ons krijgt u altijd de meest professionele zorg voor uw haar. Wij knippen volgens de laatste technieken voor zowel dames, heren en kinderen. Wilt u professioneel kleuradvies, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij nemen alle tijd om u zo goed mogelijk te helpen.

Openingstijden

Onze kapperszaak is geopend van dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

U vindt Anna’s Hair Extensions met de tram op 6 minuten afstand van Centraal station Amsterdam. Middenin De Pijp, het meest bruisende stukje van Amsterdam Zuid.

Kapsalon voor                          dames en heren 

U kunt bij Anna’s Hairdressing terecht voor diverse soorten haarbehandelingen bij dames als heren, bij ons draait het niet alleen om een geheel nieuw kapsel maar ook hoe de klant het beleeft. Ben u toe aan een nieuwe coupe of een andere kleur? Loop dan snel eens binnen op de Ceintuurbaan 47 te Amsterdam. Onder genot van een kopje cappucino, koffie of thee krijg je een nieuwe look. Na de behandeling verlaat u onze salon met een brede glimlach.

Is uw kind bang voor de kapper? 

Ook uw kinderen zijn van harte welkom. Onder het genot van een lekker glas limonade wordt er alle aandacht geschonken aan kinderen. Onze 1ste kapsters zijn de specialistes op dit gebied, loopt u eens binnen voor het maken van een afspraak en als er plaats vrij is wordt u gelijk geholpen door een van de gespecialiseerde kinderkapsters. Na de behandeling verlaat u en uw kind onze salon met een glimlach en een snoepje.

Waar vind u ons?

Anna’s Hairdressing Amsterdam, Ceintuurbaan 47 H, 1072 ET Amsterdam, Tel 020-3342375

Dames kapper Amsterdam, Heren kapper, Kinder kapper Amsterdam

Bel 020-3342375 voor een afspraak!